Menü Bezárás

Klubos póló rendelés

Időpont

2020/03/31    
23:00

Eddig jelentkezett résztvevők:

 • mecsekit (mecsekit)
 • Atioffshore (Attila Tóth)
 • Sensei (Sensei)
 • murnyul (murnyul)

Foglalások

Foglalás lezárva

Esemény Típusa

Kedves feleim! Ismét lehetőség nyílik klubos póló rendelésre. A tavalyihoz hasonló módon, minőségben történhet a rendelés. Tekintettel arra, hogy a pólók ára a rendelt mennyiségtől függ, ezért az irányára 4000.- Ft /darab, mely csökkenhet, ha megfelelő mennyiségeket megütjük. Póló: Fruit of the Loom Premium, galléros úgynevezett piké póló. Az elejére bal oldalon, a VSCH embléma van hímezve, alatta pedig a nick név. (A Vezetőség döntése értelmében, név nélkül nem lehet rendelni!) A hátán, szintén hímezve “V-Strom Club Hungary”. Méret: S-M-L-XL-XXL – Ha nagyobb kell ezt jelezd külön! Szín:

 • fekete póló, narancssárga cérnával hímezve
 • narancssárga póló, fekete cérnával hímezve, csak férfi fazon
 • fehér póló, fekete cérnával hímezve
 • piros póló, fekete cérnával hímezve (Kizárólag hölgyek részére! De természetesen a másik 3 színből is választhatnak, amennyiben olyat szeretnének.)

Szintén a hölgyek részére, van lehetőség női szabású, derékban karcsúsított fazont rendelni. A női és a férfi méretezés nem ugyanaz! Mivel a Fruit of the Loom nem a nagy méreteiről híres, az “extra nagy növésű” Klubtagok számára (akikre kicsi az XXL-es méret) Gilde típusú pólóból rendelek, mert az garantáltan megfelelő lesz a legnagyobbakra is. Kérem, hogy a méret választásnál nagyon körültekintően járjatok el, mert a helytelen méretválasztásból adódó problémákért reklamációnak nincs helye! Kivéve, ha az adott méret nem egyezik meg a táblázatban szereplő méretekkel.

Mérettábla

A következő rövid kérdőíven add meg milyen pólót, és hány darabot szeretnél!

Ha több féle pólót szeretnél, akkor többször is kitöltheted, és elküldheteted a kérdőívet.

Utána a jelentkézésnél az igényelt pólók összes darabszámát add meg, és jelentkezz!

Póló rendelési adatok 2022

Foglalások

Foglalás zárva erre az eseményre.

17 Comments

    • Zolee4444
     Zolee4444

     Mivel még nem regisztráltál, ezért beírod, kitöltöd megint a megjegyzés rovatot, és rákattintasz a foglalás elküldése gombra a megjegyzés mező alatt.

     Ez utóbbi valószínűleg elmaradt. A megjegyzésbe írd be a méretet, mert azt sem adtad meg.

     • Sensei

      Mivel még nem regisztráltam? Hová? Nem értem!

      Én itt fentebb mindent kitöltöttem, 2x, csak azt az ominózus 1-es számít nem állítottam át 3-asra. A megjegyzés rovatba mind kétszer beírtam, hogy “A póló mérete 3XL”, de ha ez így nem volt érthető, akkor majd kiírom, hogy XXXL.

      Akkor megpróbálkozom vele mégegyszer…

     • Sensei

      Kár, hogy nem tudom a saját hsz-ét szerkeszteni, mert ez az előbb kimaradt:

      Mindkét rendelésem után valami olyasmiz írt a rendszer, hogy a bekükdésemet elfogadta.

      Szóval mielőtt újból leadnám a megrendelést, tisztáznám, hogy összesen 3 póló kell nekem, ahogy fentebb te is írtad, 2 narancssárga és 1 fekete. Valahol ezt csak látnod kellett.

  • Zolee4444
   Zolee4444

   A kép alatti kis beküldendő rész csak egy segédadatokat tartalmazó fomula az többször is beküldhető. mivel több színű, több méretű más-más feliratú póló is rendelhető. A jelentkezés a “Megjegyzés” doboz alatti “Foglalás Beküldése” gomb megnyomásával válik befejezetté. Ha azt nem nyomtad meg, akkor megjegyzés sem lett rögzítve, akárhányszor is írtad be. Én a felső segédformula adatait láttam, mert azokat begyűjtötte a rendszer. Szóval légyszives írd be a darabszámhoz hogy 3, töltsd ki a megjegyzést, és nyomd meg a “foglalás beküldése” gombot. Ennyi hiányzik.

Vélemény, hozzászólás?