Menü Bezárás

Három a magyar igazság (Csokonyavisonta)!

Időpont
Dátum: - 2022/09/02 - 2022/09/04
Idő: - Egész napos
Résztvevők:

  • Joe (Zsolt)
  • kmenyus (kmenyus)

Naptárba vele! (webcal://)
0

Helyszín
Csokonyoavisonta Camping

Kategóriák


Sziasztok! Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is megrendezésre kerül szeptember első hétvégéjén (szeptember 2-3-4) a sátrazós, vizes találkozó, amelynek a helyszíne a Csokonyavisonta Thermal Camping (Csokonyavisonta, Fürdő tér 1, 7555) A Camping területén lehetőség van sátorozni, illetve az épületben van 2 szoba, amelyet előzetesen lefoglaltam számunkra. A pontos árakat még nem tudom, mert a hétvégére ígérték az illetékesek, de kitalálnak számunkra valami kedvezményes árat. Fizetni nekem kell, az érkezés napján, lehetőleg (még józan állapotban) előre kiszámolt összegben. Kértem, a tavalyi évhez hasonlóan asztalt és sör padokat, illetve egy sör sátrat is, továbbá kértem egy hűtőszekrényt is, amelyben a jó féle házi anyagot tudjuk tárolni (+ a söröcskét). Továbbá jeleztem a fürdő vezetősége felé, hogy ismételten igényt tartanánk az éjszakai fürdőzésre (korlátlan ideig). Kérdés esetén keress nyugodtan: 30/251-9524 Program:

  1. 09. 02-án:

– érkezés, sátorverés, örömködés egymásnak, majd kölcsönös pálinka kóstolgatás. Ezek után elmegyünk közösen vacsorázni (itt mindenki azt rendel, amit akar és azt is fizeti). A vacsora után kellő mennyiségű sörrel felpakolva elmegyünk fürdeni, amely az éjszakába nyúló program.

  1. 09. 03-án:

– józanodás, reggeli kávé keresése, majd reggeli (a Camping mellett van 1 kis bolt, ahol be lehet szerezni az ennivalót és az innivalót is). Motorozást nem terveztem külön erre a napra, de aki (kik) úgy gondolják, azok elmehetnek gurulni egyet (tavaly is voltak jelentkezők, igaz a Kata sátrát addig felavattuk..). Ebédelni szintén lehet az étteremben, de a fürdő területén is van étkezési lehetőség (pl. lángos). Tehát egésznapos fürdés, napozás, majd vacsora és éjszakába nyúló sörözés a medencében.

  1. 09. 04-én:

– nem kell sietni haza, nyugodtan lehet még ejtőzni a medence partján.

Üdv,

Atkusz

Foglalás zárva erre az eseményre.

Vélemény, hozzászólás?