Menü Bezárás

Regisztráció a vstromclub.hu weboldalra, és fórumra.


Ebben a videoban megmutatom, hogy hogyan lehet regisztrálni a weboldalunkon, és hogyan kell az első belépést megcsinálni.

3 Comments

 1. vdog

  Tragédia a beteges info tömeg. Egy elütés és ko! … Hogyan cifrázzuk még a belépést? .. Nagyanyám születési dátuma, középarányos cipőmérete, 1996-os villamos bérletének a sorszáma. Godla Imre, alias V-DOG. Csezd meg, nem tudok regisztrálni. A belépési lapon keverve az angol a magyarral. Én spanyolul és magyarul beszélek.

  • Zolee4444
   Zolee4444

   A regisztrációs oldalon vannak kötelező mezők, és vannak nem kötelezően kitöldendő mezők. Kötelező mezőkből van 3 db! ha ez neked sok, azt nagyon sajnálom, de e-mail címet kérünk, mert a regisztrációs folyamatban a jóváhagyó e-mailt valahova küldenie kell a rendszernek. Elnézést, de egy felhasználó nevet is kérünk, hogy meg tudjuk egymást különböztetni. És egy rendes nevet is kérünk, ahova azt írsz amit akarsz, de utána a kommunikációkban a rendszer így fog téged szólítani. A jelszó lenne a negyedik adat, de azt sorsol a rendszer, ha nem akarsz adni, csak ki kell onnan másolni, és kész. A többi adat kitöltése nem kötelező!

   Elnézésedet kérjük, de ennél kisebb info tömeggel nem tudtuk biztonságosan megoldani! 🙂

Vélemény, hozzászólás?