Menü Bezárás

Felhasználási feltételek

Kérjük, hogy a weboldal használata előtt olvasd el az alábbi dokumentumot!

Jelen oldal használatával ezeket a feltételeket magára nézve mindenki kötelezőnek fogadja el.

Ez egy rajongói weboldal, sem az oldal, sem annak tulajdonosa/üzemeltetője semmilyen formában nincs hivatalos kapcsolatban a Suzuki Motor Corporation-nel, sem annak bármely leányvállalatával vagy hivatalos kereskedőjével.

Ez a honlap magántulajdon, privát terület mely az internetet használja a megjelenésre. Az oldalon való regisztráció nem kötelező. Az oldal üzemeltetője fenntartja magának a jogot a regisztráció lehetőségének indoklás vagy előzetes bejelentés nélküli szüneteltetésére illetve meglévő regisztrációk törlésére.

Szerzői jogok
Az oldalakon található képek, videó-, hang- és szöveges anyagok, márkanevek és logók azok tulajdonosainak szerzői jogi oltalma alatt állnak. Az oldal tulajdonosa az oldalakon található saját anyagok kizárólag személyes, kereskedelmi és nem kereskedelmi célú tanulmányozását és letöltését engedélyezi a felhasználó számára, azzal a feltétellel, hogy o az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. A jelen oldalakon található anyagokat a felhasználó kizárólag a tulajdonos engedélyével jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. A jelen Feltételek értelmében ezen anyagok más internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. Az oldalakon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak, és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet.

Más Internetes oldalakhoz való kapcsolódás
A jelen oldalakról más Internetes oldalakra való csatlakozás lehetősége kizárólag a Te kényelmedet szolgálja. Amikor ezen kapcsolódási lehetőségeket igénybe veszed, a jelen oldalakat el fogod hagyni. A weboldalakat működtető cégeknek ezen további kapcsolódó Internetes oldalakat teljességükben áttekinteni nem áll módjában, azokat ellenőrizni nem tudja, így az oldalakért vagy azok tartalmáért felelősséget nem vállalnak. A fentiekből következően a weboldalakat működtető cégek az ilyen oldalakat, illetve a rajtuk fellelhető információt, szoftvert, terméket vagy más anyagot nem hagyták jóvá, azokért, vagy a felhasználásuk következményeiért nem vállalnak garanciát. A jelen oldalakhoz kapcsolódó valamennyi más internetes oldalra való belépés a Te kizárólagos felelősségedre történik.

A felelősség korlátozása
A weboldalakat működtető cégek kifejezetten kizárják az oldalak, az ezekhez kapcsolódó egyéb internetes oldalak, illetve az ezeken található anyagok és információk használatából, vagy a használat következményeiből származó bármely kárért való, akár szerződéses kötelmen alapuló, akár szerződésen kívüli károkozásból eredő, vagy más jogszabályra, elvre hivatkozó felelősséget, korlátozás nélkül, ide értve a profitveszteségből származó, adatok elvesztéséből vagy az üzletmenet megszakításából származó károkat. Ez a rendelkezés akkor is érvényes, ha a weboldalakat működtető cégeket a bekövetkezett kár felmerültének lehetőségére előzetesen figyelmeztették.

Vegyes rendelkezések
A weboldalakat működtető cégek jogosultak a fenti Feltételek tartalmát naprakész állapotba hozni, azt bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítani. Tanácsoljuk, hogy a jelen oldalakat időről időre ismét tanulmányozd át, hogy a mindig időszerű információk birtokában legyél.