Menü Bezárás

Klubos póló rendelés

Időpont

2022/04/04    
Egész napos

Eddig jelentkezett résztvevők:

#_ATTENDEESCUSTLIST

Foglalások

Foglalás lezárva

Esemény Típusa

Kedves feleim! Ismét lehetőség nyílik klubos póló rendelésre. A tavalyihoz hasonló módon, minőségben történhet a rendelés. Tekintettel arra, hogy a pólók ára a rendelt mennyiségtől függ, ezért az irányára 4000.- Ft /darab, mely csökkenhet, ha megfelelő mennyiségeket megütjük. Póló: Fruit of the Loom Premium, galléros úgynevezett piké póló. Az elejére bal oldalon, a VSCH embléma van hímezve, alatta pedig a nick név. (A Vezetőség döntése értelmében, név nélkül nem lehet rendelni!) A hátán, szintén hímezve “V-Strom Club Hungary”. Méret: S-M-L-XL-XXL – Ha nagyobb kell ezt jelezd külön! Szín:

  • fekete póló, narancssárga cérnával hímezve
  • narancssárga póló, fekete cérnával hímezve, csak férfi fazon
  • fehér póló, fekete cérnával hímezve
  • piros póló, fekete cérnával hímezve (Kizárólag hölgyek részére! De természetesen a másik 3 színből is választhatnak, amennyiben olyat szeretnének.)

Szintén a hölgyek részére, van lehetőség női szabású, derékban karcsúsított fazont rendelni. A női és a férfi méretezés nem ugyanaz! Mivel a Fruit of the Loom nem a nagy méreteiről híres, az “extra nagy növésű” Klubtagok számára (akikre kicsi az XXL-es méret) Gilde típusú pólóból rendelünk, mert az garantáltan megfelelő lesz a legnagyobbakra is. Kérem, hogy a méret választásnál nagyon körültekintően járjatok el, mert a helytelen méretválasztásból adódó problémákért reklamációnak nincs helye! Kivéve, ha az adott méret nem egyezik meg a táblázatban szereplő méretekkel.

A következő rövid kérdőíven add meg milyen pólót, és hány darabot szeretnél!

Ha több féle pólót szeretnél, akkor többször is kitöltheted, és elküldheteted a kérdőívet.

Utána a jelentkézésnél az igényelt pólók összes darabszámát add meg, és jelentkezz!

Póló rendelési adatok

Foglalások

Foglalás zárva erre az eseményre.

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?