Menü Bezárás

2021 VSCH Naptár utánrendelés

2021 VSCH Naptár utánrendelés

Időpont

2021/01/11 - 2021/01/25    
00:00

Eddig jelentkezett résztvevők:

#_ATTENDEESCUSTLIST

Foglalások

Foglalás lezárva

Esemény Típusa

Kedves feleim!

Aki lemaradt a 2021-es naptár rendeléséről tavaly decemberben, annak most jött el az idő!

Lehet utánrendelni!

Két féle méret van, A4 és A3. Mindkét méretből lehet rendelni!

Az elkészült naptárhoz hozzá lehet jutni személyes átvétel útján – ebben az esetben nem terheli postaköltség – vagy posta/futár útján. FrPeter klubtársunk segítséget nyújt a kézbesítésben, így akár a motoralkatrész.eu üzletben is átvehető lesz a naptár, vagy Szabiboy (Budapest), Zolee4444 (Dunaújváros), Mecsekit (Siófok) lehetnek még személyes átvételes pontok. Bármilyen más elosztás is lehetséges – ha valaki többekét átveszi, és vállalja, hogy elviszi a többeknek. Ezeket az eseteket külön meg tudjuk beszélni.

A postai kézbesítés esetén lehetőség van címre kérni, vagy csomagpontra kérni. A csomagpontok listája itt megtekinthető.

Ha csomagpotra küldenéd, akkor add meg a csomagpont azonosítót és a címet, melyet a fenti weboldalon tudsz megnézni.

Ha sok naptárat kell küldeni – 3-4 db felett – nőhet a szállítási díj. ha ilyen van azt jelezni fogjuk, még a küldés előtt…

Szeretném kérni, hogy mindenki gyorsan döntsön, és jelezze igényét, hogy mielőbb tudjuk gyártani/küldeni a naptárakat. A határidő legyen két hét!

Fizetni a szokásos számlára lehet. Ha nem tudod a számlaszámot, akkor írj pü-t, elküldöm. A közleménybe a Naptár és a Nickneved írd (pl: “Naptár Zolee4444”)

Foglalások

Foglalás zárva erre az eseményre.

Vélemény, hozzászólás?