Menü Bezárás

2021 VSCH Naptár rendelés

Időpont

2020/12/07 - 2020/12/14    
00:00

Eddig jelentkezett résztvevők:

#_ATTENDEESCUSTLIST

Foglalások

Foglalás lezárva

Esemény Típusa

Kedves feleim!

Elkészült a 2021-es VSCh Naptár!

Lehet rendelni!

Két féle méret van, A4 és A3. Mindkét méretből lehet rendelni!

Az elkészült naptárhoz hozzá lehet jutni személyes átvétel útján – ebben az esetben nem terheli postaköltség – vagy posta/futár útján. FrPeter klubtársunk segítséget nyújt a kézbesítésben, így akár a motoralkatrész.eu üzletben is átvehető lesz a naptár, vagy Szabiboy (Budapest), Zolee4444 (Dunaújváros), Mecsekit (Siófok) lehetnek még személyes átvételes pontok. Bármilyen más elosztás is lehetséges – ha valaki többekét átveszi, és vállalja, hogy elviszi a többeknek. Ezeket az eseteket külön meg tudjuk beszélni.

A postai kézbesítés esetén lehetőség van címre kérni, vagy csomagpontra kérni. A csomagpontok listája itt megtekinthető.

Ha csomagpotra küldenéd, akkor add meg a csomagpont azonosítót, melyet a fenti weboldalon tudsz megnézni.

Ha sok naptárat kell küldeni – 3-4 db felett – nőhet a szállítási díj. ha ilyen van azt jelezni fogjuk, még a küldés előtt…

Szeretném kérni, hogy mindenki gyorsan döntsön, és jelezze igényét, hogy mielőbb tudjuk gyártani/küldeni a naptárakat. A határidő legyen egy hét! Tervben van útógyártás is, de az csak később, januárban. Úgyhogy rendeljetek hip-hop!

Fizetni a szokásos számlára lehet. Ha nem tudod a számlaszámot, akkor írj pü-t, elküldöm. A közleménybe a Naptár és a Nickneved írd (pl: “Naptár Zolee4444”)

Foglalások

Foglalás zárva erre az eseményre.

1 Comments

Vélemény, hozzászólás?