Évad-zárójelentés! PDF Nyomtatás E-mail
Túra beszámolók - Túra beszámolók
Írta: Zizi   
2009. október 06. kedd, 10:42

Beteg neve: Zizi
Születéskori név: Koraszülött
Lakcím: 1200GS ülése
Felvételi dátum: 2009-10-04
Beküldő: Baka Emese
Esetszám: IV. dombóvári évadzáró
Szakrendelés: Dombóvár és környéke


Anamnézis: Kórelőzményében, gyermekkorában kétoldali heresérv műtét. (a későbbiekben nem lesz szerepe, de hát mindig megkérdezik)
2007-ben rátalál a VSCH-ra. Ez időben erős ráhatásra motoros fertőzés kapott, ami a mai napig gyógyíthatatlan, sőt, a tünetei alapján súlyosbodás állt be az állapotában.

Gyógyszerérzékenység: Nem tud róla (kellene szednem?)
Függősége: VSCH és közutak
Vért nem kapott. (ha csak a sajátom nem számít bele, amit 10 percig nyeltem, mikor 8.-ban elvert egy 4.-es lány)

Státusz:
Kp. Fejlett és táplált. A tompora ülés formájú. Jobb keze görcsösen gázas, bal kézfeje Heinekenes üveg formájúra merevedett. Motoros fertőzés jelei mutatkoznak.

Jelen panaszok:
2009-10-02 és 2009-10-04 között clubtársaival (valószínűsíthető, ők is fertőzöttek) a VSCH IV. évadzáróján vett részt Dombóváron, lelki állapota megváltozott, boldogság hormon túltengésre panaszkodik. Viselkedése zavart, csak a „vissza akarok menni” és a „nem vagyok szomjas” mondatokat ismételgeti. A reggeli kakaóját kéri 5 percenként, mert hogy valami Alfi betegtársa szerint igény van rá. Társaság hiánya és kétoldali hétköznapi élet undora van. Sclera gyulladt, könnyes, vágyakozóan néz minden jókedvű emberre és álmában állati erővel vontatott járművel szarvasokat kerget Kínában.

Előzmények:
Rohamkocsi helyett, motor szállítja Dombóvárra 2009-10-02.-án. Itt találkozott Baka Emesével (akinek papírja van róla, hogy alkoholista, ezúton üzenjük neki, azonnali májkontroll javasolt) már a déli órákban. Az oldaldobozok lerakása a szállodában riadalmat okozott, mikor ez ügyben, délben beléptek a portán, a tulajdonos hölgy arcára kiült a rémület, valami félreértésről motyogott, meg hogy még nem hideg a sör, és estére lehűl, de mielőtt elájult volna, dadogását megszüntetve közölték, még nem enni-inni mentek, csak leraknák a felesleges motorszélesítő, betétlapgyártó, kötelező biztosítást és fogyasztást megemelő dobozaikat. (a szállodás néninek recept nélkül is kiváltható Magne-B6 (2x1) szedése javasolt)
A Szicília nevű vendéglátó ipari egységben egy menüre betévedt agy- (zizi) és máj-károsult (B. Emese) duó hasonló zűrzavart okozott, mivel itt a vacsora lett lebeszélve, déli érkezésük szintén riadalmat okozott (itt is javaslat 2x10 Magne-B6 , de visszafogva magukat, nem kérték ki a 30 adag vacsorát, amelyre az esti órára foglaltak asztalt. Gyors, de egészségtelen, koleszterinben és E401-ben gazdag életrövidítő bőséges menü elfogyasztása után Székesfehérvár felé vették az irányt, ahol több fertőzöttel találkoztak 15h45p-kor. Vizesföldrepülőállatkádon (de lehet, hogy Sárbogárdon) megpihentek, itt az ápolt (zizi) és B. Emese lemosta a köcsöghordóját, mivel zizi otthonról Dombóvárig 13 fokban, náthásan, szakadó esőben ment. (ezt a biztosítójának jelentettük, a TB felé írt panaszos levelünkre a választ a későbbiekben közzé tesszük)
16h-kor innen indulva kb. 10 motoros társával Székesfehérvárról Dombóvár irányába tartva, félúton csatlakozott hozzájuk Czédatársuk, amelynek az agykárosult zizi (későbbiekben a 13-as beteg) nagyon örült, mert gondolta „jobb ma egy Czéda, mint holnap 100 „Kozák” , vagy Török, ami ugye már csak történelem, kivéve, ha valaki indexel is, mert az azt jelenti megfordulhat, de hát ki akar hátra menni?!
A fertőzött csoport 18h30p-kor landolt a dombóvári hotelnél, egy gyors agykárosító sör elfogyasztása után irány a Szicília étterem. Vacsora után okosodás céljából elfogyasztottak pár mosolykoktélt. (ha valaki nem tudná, azért okosodás céljából, mert az állatvilágban is a gyengék pusztulnak ki először a csordából, ezzel így vannak az agysejtek is. Alkohollal rá kell menni a „csordára” ki kell nyírni pár selejt agysejtet, így az okosok kezdenek el dolgozni, ezért olyan rohadt okosak az emberek, ha isznak)
3.-án, szombaton reggel a vírus elhatalmasodott. Még több fertőzött érkezett a dombóvári hotel elé. A létszámuk így már 45-re kerekedett. 9h-kor a fertőzött népcsoport 2 turnusban megindult a vadas park felé. A fertőzést kiváltó kétkerekűeket lerakva, traktorra és lovas kocsira pattanva némi ellenszolgáltatás fejében bejutottak az elzárt területekre. Az idegen vezető (nem is tudtam, hogy voltak köztünk idegenek?! Vazze, mindenhol ott vannak?) elmondása szerint 1200 feletti állat létszámmal rendelkezik a vadas park, amelybe a látogatók még bele sem voltak számolva. 13-as elmondása szerint jó kis program volt, tetszett neki, de továbbfertőzés lehetősége miatt a vadas parkot karantén alá helyeztük, a kivizsgálás idejére zárva tart. (eddig 4 motorozó Kínai tehenet és egy bikát molesztáló vadőrt kellett kilőni)
Egy bográcsos marhapörkölt elfogyasztása után a fertőzést megerősítve féktelen motorozásba kezdtek. 13-asnak betegségéből adódóan fogalma sincs, merre jártak, de még az operáció előtt megpróbáljuk stimulálni az agysejteket (már amennyi maradt), de a helyzet az elsődleges kivizsgálások alapján reménytelen, így a túraútvonal ismételt bejárása a javasolt terápia (terát még úgy sem ittam) céljából.
Annyit sikerült kiszednünk a páciensből, hogy az esti megérkezéskor Ispán százados köszöntésére, gratulációjuk és elismerésük céljából tortát és egy üveg pezsgőt adtak át részére. Itt megpróbálták pezsgővel „lemosni” Ispánról és motorjáról a 100.000km út porát.
A vacsora és némi „okosodás” után 13-as beteg nyugovóra tért. 4.-én vasárnap már nem tartott a csapattal, mert szaporító szerve 4,5 hónappal ezelőtt működésbe lépett, aminek az eredménye miatt hazasietett állapotos (már nem is áll a potom ) egészséges párjához, szeretetre és hiányérzetre panaszkodva.

Terápia:

Motorozás és a fertőzött egyedekkel való közös túrázások, okosodások gyakori ismétlése javasolt. Agyátültetésre várólistára helyezve, állapota ingatag. Elvonási tünetek enyhítésére a http://vstromclub.hu oldal látogatása javasolt.


Ezt ma kaptam, gondoltam közzéteszem.
Üdvözlettel: Zizi
Módosítás dátuma: 2009. október 06. kedd, 12:43