Isten hozott a VSCH honlapján!
Üdv a honlapon!
Írta: Administrator   
2006. július 07. péntek, 12:54

vstromclub480x480 A V-Strom Club Hungary 2006 nyarán alakult meg néhány lelkes V-Strom tulajdonos összefogása eredményeként. A VSCH nem szigorú márka klubként működik, hanem a „V-Strom, akinek van, akinek volt és akinek lesz” gondolatot követve, a típus szimpatizánsait, barátait fogja össze az oldalon/fórumon és a hétköznapokban egyaránt.

 Az azóta eltelt időben a létszám folyamatosan nőtt és hála annak, hogy egyre többen választják az utóbbi évek egyik legsokoldalúbb és legjobban sikerült motorját, azóta is töretlenül bővül a csapat. A közös túrák, gurulások megerősítettek bennünket abban,  hogy annak idején, amikor motorválasztás előtt álltunk, az egyedüli jó megoldást választottuk. Az már csak hab a tortán, hogy egy olyan közösség tagjaivá lettünk, amelyből - bátran állíthatjuk -  kevés van ma Magyarországon!

A V-Stromosoknak virtuálisan ez a honlap ad otthont. Rengeteg hasznos és érdekes információ gyűlt már itt össze, amiknek döntő hányadát bárki szabadon megtekintheti. Az oldalon való regisztráció után ez még ki is bővül a csak a regisztrált felhasználók számára elérhető funkciókkal és tartalommal. A honlapon való könnyebb eligazodást segítendő összegyűjtöttünk egy pár útmutatót, melyeket a GYIK menüpontban érhetsz el.

Akinek már van V-Stromja, annak is nagyon hasznos, de azoknak, akik még csak gondolkodnak egy ilyen motor birtoklásán vagy tervezgetik azt, szinte kötelező az oldalt rendszeresen látogatni. Kevés olyan téma van, amit még nem veséztünk ki, de ha mégis találnál ilyet, készen állunk ötletekkel és tanácsokkal a segítségedre lenni.

A V-Strommal kapcsolatos műszaki kérdések, a kiegészítők, alkatrészek, felszerelések és szervizek megvitatásán túl persze néha motorozunk is. A közös túrák szervezésében a Naptár és a Szervező révén szintén segítséget nyújt a honlap .A túrákon, gurulásokon szerzett élményeidet megoszthatod majd másokkal is a Túrabeszámolókban.

Persze bármit mondhatunk itt, az nem ér fel a személyes tapasztalással, úgyhogy nézz be a Fórumba, és ha még ezután sem ment el a kedved rajta, csatlakozz Te is hozzánk! Smile

Jó szórakozást és hasznos időtöltést kíván a honlapon a

VSCH

 

 
Oldalainkat 1 vendég és 2 tag böngészi